Har du igennem længere tid været væk fra arbejde eller uddannelse på grund af psykiske problemer, og virker vejen tilbage uoverskuelig? Du oplever måske, at det er svært for dig at skulle ud af døren om morgenen, og det kan være svært at skulle være sammen med andre mennesker.

I Huset bliver du én af et fællesskab med andre i samme situation som dig. Du får mulighed for at træne de ting der er svært i trygge og rolige rammer. Lidt efter lidt får du troen på fremtiden tilbage og kan se en mening med livet igen.

Du skal møde 4 dage ugen og deltage i de fælles aktiviteter. Der er nye aktiviteter hver dag, og de består af en vekslen mellem undervisning, gruppearbejde, kreative opgaver, virksomheds-/uddannelsesbesøg og oplæg fra tidligere brugere af Huset.

Målet er at få dig på fode igen og bringe dig tættere på uddannelse eller arbejde.

 

Kunne det være noget for dig eller én du kender? Hvis du ønsker at komme i Huset, skal du kontakte din sagsbehandler i Jobcenteret. Du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, og det er muligt få en rundvisning for at se, hvad vi er for et sted. 

Huset kan kontaktes på tlf. 99 15 73 43.

Publiceret 24-06-2016